Cateva motive pentru a alege BVCStudio

Cateva motive pentru a alege BVCStudio

Daca nu ai timp pentru a citi intregul site , iti punctam mai jos care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi BVCStudio ca studioul tau de videochat .

Corectitudine si seriozitate

Pe tot parcursul colaborarii , echipa BVCStudio iti va oferi , cu maxim de masura , atat corectitudine cat si seriozitate .
Cerem in schimb un tratament egal , sa tratati echipa noastra cu corectitudine si acest job cu maxim de seriozitate .

Plati sigure si la timp

Metode de plata electronice , sigure si eficiente . Platile noastre sunt intotdeauna la timp si intotdeauna integrale . Nu exista scuze penibile sau intarzieri , indiferent de situatie . Prioritatea noastra numarul unu este seriozitatea , iar efectuarea la timp a platilor e o dovada in plus de seriozitate , in fiecare luna .

Intimitate si confidentialitate

Lucrezi singura in camera , fara sa te deranjeze nimeni !
Punem foarte mare accent pe intimitate , discretie , confidentialitate , daca aceste elemente sunt o prioritate pentru tine .

Investim in tine

Nu . Nu este vorba numai de bani atunci cand vorbim de investitii . Investim insa in primul rand toata increderea noastra ca vei putea sa reusesti . Investim in tine toate cunostintele noastre , toate parghiile sau resursele de care dispunem pentru a te sustine in activitatea ta .

Foto si video profesionist

Galeriile foto vor fi realizate de fotografi renumiti din Romania , iar teaserele video de prezentare cu echipe de productie profesionale .

Colectiv cool de fete

Nu as merge intr-atat de departe sa afirm ca toata lumea e prietena cu toata lumea . Totusi , exista intelegere si armonie in grup . Nu exista certuri , neintelegeri sau telenovele ale barfelor fara de sfarsit . E un grup cool de fete !

O scoala a vietii

Prin toate cursurile si workshopurile vom contribui la scoala vietii tale . Vei invata lucruri care iti vor fi folositoare pentru tot restul vietii (engleza , comunicare , body language , tehnici de manipulare , etc.)

Munca ta este apreciata

Activitatea unui model de videochat nu este deloc usoara . Este foarte mult de munca , eforturi , uneori chiar mici sacrificii legate de viata personala .
BVCStudio stie sa-ti respecte munca , sa o aprecieze si sa evidentieze ca atare acest lucru .

Parteneriate cu cele mai bune site-uri

Stim ca toate studiourile declara sus si raspicat ca sunt partenere cu un site sau altul . BVCStudio iti poate insa demonstra prin rezultate .

Studio modern si echipat corespunzator

Nu este suficient sa ai talent sau sa ai alaturi o echipa de profesionisti . Conteaza foarte mult si logistica , tehnica de lucru , luminile , decorurile , accesoriile . Fiecare mic detaliu conteaza . BVCStudio iti pune la dispozitie toate elementele de tehnica si logistica , la superlativ .

Fabrica de vise

Fie ca vorbim de prima ta masina , de permisul de conducere , de prima casa , de o vacanta exotica , de o operatie estetica , sau orice alte proiecte mai mult sau mai putin ambitioase , mai mult sau mai putin importante , noi iti stam la dispozitie cu solutii , pentru ca in final sa-ti indeplinesti visele .

O echipa de oameni profesionisti

Este foarte greu de definit ceea ce inseamna „experienta” sau „profesionalism” in acest domeniu de activitate . Cand pe toate site-urile vedem aceste cuvinte , parca , totusi , avem o retinere in a le folosi si noi . Preferam sa va lasam sa ne descoperiti si sa ne etichetati voi , sa ne spuneti daca suntem sau nu seriosi si profesionisti .

Suport 24/7

Indiferent de zi sau de ora , cineva este acolo sa te ajute , sa-ti explice , sa-ti raspunda la intrebari , sa-ti rezolve problemele .

Concursuri motivante

In fiecare luna desfasuram concursuri cu premii atractive . Un mic plus , un mic bonus . Intotdeauna ceva placut .

Legal

Nu-ti face probleme . Studioul nostru indeplineste toate standardele si cerintele de legalitate .

O singura directie : evolutie

Nu exista stagnari sau plafonari . Mediul de lucru extrem de placut si motivant te ajuta sa evoluiezi de la o luna la alta . Intotdeauna in bine .

Garantia succesului

Cu totii am jucat fotbal , handbal sau altele cand eram mici . Nu toti am devenit insa , peste ani , atleti . In acelasi registru , nu exista certitudinea ca vei acea succes ca model de live chat . Exista insa garantia ca potentialul tau de succes va fi valorificat corespunzator . Exista garantia ca la BVCStudio vei beneficia de cele mai bune resurse , informatii , logistica , de oamenii de care ai nevoie sa te sustina , sa te invete . Exista garantia succesului .

Viata placuta si armonioasa

Asta este ceea ce-ti dorim si ceea ce speram sa realizezi alaturi de noi .

Lasă un răspuns