Investim in imaginea ta

Investim in imaginea ta

Imaginea unei persoane are doua componente : imagine activa si imagine pasiva . In mod clar , cand vorbim despre imaginea activa ne referim la primul impact , cel vizual , la cum arata , cum se imbraca (…etc.) ,iar atunci cand vorbim despre imaginea pasiva ne referim la personalitate (cum vorbeste , cum se comporta, etc.).

Desigur ca atunci cand vorbim despre imagine ne gandim in primul si in primul rand la cum aratam , la lucruri vizuale , dar daca suntem imbracati bine si mergem intr-un restaurant de cinci stele in care nu stim sa ne comportam , cat de importanta mai este aceasta imagine vizuala , daca ea nu se mai potriveste cu imaginea reflectata de personalitate , de cultura generala , de cei sapte ani de acasa ?

Tot ceea ce faci offline se reflecta online .

Viata ta de zi cu zi , cea offline , cu bunele si cu relele sale , iti afecteaza starea de spirit . Uneori intr-un mod pozitiv , alteori negativ . Cu totii avem zile bune si zile mai putin placute . Iar atunci cand in viata de zi cu zi , in offline , lucrurile nu-ti merg ca pe roate , acest lucru se va reflecta si in activitatea ta online , la lucru (nervozitate , lipsa de rabdare , oboseala, etc.).
Din acest motiv ne pasa ca viata ta sa fie armonioasa , frumoasa , placuta de trait .

 Investim in imaginea ta vizuala (online)

Ne pasa de imaginea ta , desi nu acesta este cel mai important lucru in videochat (aspectul fizic) . Consideram insa ca o fata / femeie ingrijita , imbracata frumos , cocheta , care stie sa-si faca parul sau sa-si aplice un makeup potrivit , are mai mult respect de sine , este mult mai increzatoare , mai relaxata .
Exista exercitii de stimulare a creativitatii si a imaginatiei . Vei invata foarte multe lucruri dar in principal vei invata sa te descoperi pe tine insati .

Suntem atenti sa te invatam , daca este cazul , orice mic detaliu legat de imaginea ta .

Creare de imagine foto & video

Un capitol la care ne pricepem extrem de bine , avand o experienta foarte mare , alaturi de fotografi si cameramani renumiti din Romania . Pentru a ne „pastra” relatiile intacte , nu vom mentiona numele acestora aici .
Ce este insa important de stiut , in calitate de model BVCStudio vei beneficia de cele mai bune conditii , fotografi , cameramani , locatii de filmare / sesiuni foto .

Ce filmam ? Teasere de prezentare . Acestea nu vor fi vizibile din Romania decat cu acordul tau . Fetele cu teasere atractive au mai multe sanse de a se face remarcate pe platformele de chat , un motiv in plus pentru a alege profesionalismul BVCStudio atunci cand iti vei dori sa te angajezi intr-un studio .

Lasă un răspuns